Tel:+47 776 007 00 post@delebil.se

Om oss

Atracco Tromsø/Delebil.no er en del av Atracco Group AS i Sverige. Vi jobber tett opp mot proffmarkedet. En seriøs og trygg samarbeidspartner for forsikringsbransjen og verksteder. Private aktører er også hjertelig velkommen som våre kunder. Lokalisert i Tromsø, men har hele Norge som hovedfelt.

Vi har avtale med de fleste forsikringsselskap om kjøp av skadet og kondemnerte kjøretøy, som demonteres og gjenvinner gode originaldeler for salg. Her er det gjenkjøp fra forsikringsselskaper og verksteder som er primærnæring, men leverer selvfølgelig deler til alle som måtte ønske å trenge dette. Alle deler leveres med garanti og returrett.

Det jobbes hele tiden nøyaktig og strukturert for å være en av landets ledende aktør innen for vår bransje. Dette går på alt fra kvalitetssikring av selve delene, ordremottak, kundebehandling, service osv.

Vi er opptatt av å ha en rask responstid på henvendelser fra våre kunder og til proffmarked er det maks en time responstid på taksthenvendelser. Gjennomsnittstiden for takstbehandling ligger på 20 minutter.

Alle som henvender seg til oss via telefon, e-post eller delebil.no vil få en rask behandling og tilbakemelding på sin henvendelse.

Ved søk etter deler her på delebil.no vil du ha tilgang til over 2 mill. bildeler som ligger på lager, kvalitets anmerket, priset og klar til levering.

Brukt er trygt hos oss. Kontakt oss for en hyggelig handel!